• 0728 66271 | 0728 66181 | 0893615043
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 
На 16 май 2023г. СУ „Св. Паисий Хилендарски“-гр. Златица изпрати Випуск 2023. Денят премина много емоционално, със смесени чувства на радост, носталгия и малко тъга. Празникът започна с издигане флага на Република България под звуците на българския химн и тържествено предаване на училищното знаме.
Зрелостниците отправиха думи на благодарност към своите учители. Ученикът от 11.а клас Филип Тамбуев поздрави дванадесетокласниците, обръщайки се към тях с трогателни думи. С кратка музикална програма, учениците от СУ „Св. Паисий Хилендарски“ внесоха много настроение и положителни емоции. Всички учители получиха от бъдещите абитуриенти червена роза и топли думи в знак на признателност за всеотдайния им труд.
Директорът на училището, г-жа Емилия Микова, поздрави дванадесетокласниците като им пожела да посрещат смело бъдещите предизвикателства, да продължат образованието си и да се реализират успешно в живота.
На финала Випуск 2023 се раздели с най-голямата реликва – училищното знаме. Тържеството завърши с последния училищен звънец, ударен от първокласници.