• 0728 66271 | 0728 66181 | 0893615043
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

Отмина времето, когато българинът като потребител се доверяваше безрезервно на лъскавите рекламни брошури, безпочвени обещания и стара слава. Затова набира скорост инициативата „ден на отворените врати". Всяка уважаваща себе си институция би могла да представи най-доброто от своята база, личностен и творчески потенциал пред обществе- ността и най-вече за тези, за които ги предлага.

За СОУ „Св. Паисий Хилендарски" град Златица денят на отворените врати се превърна в празник. Родителите имаха възможност да се запознаят с впечатляващите успехи на учениците през настоящата учебна година и амбициите на ръководство и педагогическа колегия да превърнат гимназията в училище за мениджмънт и чужди езици. С достойнствата си новият учебен план, по който ще се обучават учениците след седми клас, убеди присъстващите, че дава отлична възможност за развитие и в близък план и в по-далечна перспектива. Ученици от осми гимназиален клас разказаха за необходимостта да се владее английски език /естествено на английски/ и демонстрираха възможностите на фонетичната зала, а самите седмокласници имаха възможност да се докажат като автори на обучителни продукти в интерактивната класна стая.

Родителите си тръгнаха убедени, че през последните години СОУ „Св. Паисий Хилендарски"се утвърждава като престижно и предпочитано учебно заведение.

К. Буюклиева