• 0728 66271 | 0728 66181 | 0893615043
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 

„Удовлетворена съм от успехите, които постигнах през тази година. Пях на много български сцени, участвах в престижни фестивали и спечелих много награди.

Посвещавам успехите си на семейството, училището, на моя клас, на родния град и на моята преподавателка - народната певица Гуна Иванова."

Това сподели Вероника Начева - ученичка от ІІІ -в клас, след получаването на престижната награда на 22 декември 2010г. за изключителния ú принос за развитието на автентичното музикално-изпълнителско изкуство и фолклора в Софийска област. Призът „Изгряващ млад талант в областта на народното пеене за 2010 година от Софийска област" ú беше връчен лично от областния управител на Софийска област г-н Красимир Живков. Чаровната изпълнителка получи и лична награда от заместник-областния управител - г-жа Росица Иванова.

Само дни преди да получи тази висока номинация, Вероника стана „Любовта на в."Камбана"", послучай рождения ден на медията и във връзка с многобройните участия и награди, спечелени през годината.

Незабравими ще останат изявите ú на Десетия юбилеен национален събор на народното творчество „Копривщица 2010", изявата ú в големия концерт „50 години приятелство с Куба", в който участва заедно с Йорданка Христова, отличното представяне в Международния конкурс за фолклорно пеене - Благоевград 2010г." и много други участия.

Талантът на Вероника Начева ще се развива и ще носи успехи, с които всички ще се гордеем!